dinsdag 21 juni 2011

Camper

Zoals ierder kind, heeft ons kind ook een spaarpot. Regelmatig vangt ze wat van oma of opa en oma. Dat gaat allemaal in de pot. Als er dan naar mijn gevoel veel in zit maak ik hem leeg en zet het keurig op haar rekening. Maar sinds vorig jaar zomer roep ze al dat ze zo graag van haar gespaarde geld de camper van playmobil wil kopen. (wat een duur ding 50 euro) Wij vonden het een hele inverstering, dus hebben we het er regelmatig over gehad of we dat wel moesten doen.Nu kwam ze deze week haar afschrift onder ogen en merkte toch wel op dat ze nu de camper toch echt kon kopen. Aangezien we haar wel willen bij brengen hoe met geld om te gaan hebben we toch maar toe gezegt dat ze die mag gaan kopen.

Gisteren middag was het dan zover. Na het geld te hebben geteld (want ook nu zat er weer een heleboel in dat potje van haar) op naar de speelgoedwinkel. Na de aankoop mocht mama dan ook echt niet meer in andere winkels gaan kijken en zeker niet met iemand gaan staan praten.

Ze is de koning te rijk met haar camper. Ze heeft er nu al uren speel plezier mee gehad. Toch goed dat we het hebben gedaan.

Ja ze worden groter en het gaat harder dan je denkt.


5 opmerkingen:

 1. Knap gespaard!

  En goed onthouden: eerst zelf shoppen en dan pas iets voor de kinderen kopen... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch stoer als je zoveel centjes hebt gespaard dat je voor jezelf zo'n groot kado kunt kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo leert ze toch ook om eerst te sparen en dan kan je iets leuk kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk is dat hé.
  ze zijn dan zo trots dat ze zelf iets hebben gekocht.
  Ze mogen hier ook 1x per jaar iets van hun gespaarde gels kopen (tot een bepaald bedrag hoor) en dan gaan we de rest naar de bank brengen.

  BeantwoordenVerwijderen